Mercier Van Lanschot Logo
 • Ons Verhaal
 • Aanpak
 • Oplossingen
 • Onze Fondsen
 • Team
 • Insights
Contact
Inloggen
Onze missie

Je investeert anders met je eigen geld

De koopkracht van uw vermogen beschermen en doen groeien

Als private bank in België is het onze missie om de koopkracht van uw vermogen te beschermen en te doen groeien. Dat doen we door samen te investeren, en dat maakt ons uniek: het vermogen van onze families wordt namelijk mee geïnvesteerd met het uwe, in exact dezelfde fondsen. Wij kunnen onze opdracht dus niet persoonlijker nemen, want uw belangen en de onze vallen volledig samen. Bovendien stellen wij al onze expertise ter  beschikking zodat wij al onze klanten kunnen blijven ondersteunen en ontzorgen door vermogensbeheer en vermogensplanning naar volgende generaties toe.

1. Familiale verankering

De families achter Mercier Van Lanschot zijn veruit de grootste aandeelhouders binnen onze fondsen, ons kernaanbod. Door ons vermogen samen met het uwe te investeren, zijn we persoonlijk betrokken en vermijden we belangenconflicten.

2. Expertise

Al generaties lang loodsen we onze investeringen door de turbulentie van de financiële markten. Zo hebben we alle expertise opgebouwd om de ons toevertrouwde vermogens te beschermen, te doen groeien en door te geven aan de volgende generaties.

 

Door het samengaan van Mercier Vanderlinden en Van Lanschot België beschikken wij nu over bijna drie eeuwen ervaring en 1800 in-house specialisten in alle mogelijke en nodige vakgebieden voor vermogensbeheer, vermogensplanning en specifieke vereisten om te investeren. We doen beroep op een team van 45 analisten, verspreid over Nederland, België, de UK en Zwitserland. Een internationaal netwerk dat de wereldwijde fiscaliteit door en door kent. De fondsen die wij u aanbieden, worden al sinds 1993 door een team van experten beheerd.

Ontdek ons team

3. Skin in the game

Wij weten wat het is om verantwoordelijkheid te nemen over een familiaal vermogen en kennen als geen ander het belang van langetermijndenken, optimisme en grondige analyses. Al die zaken komen samen in onze sterke convictie. Die vormt de leidraad in alles wat we doen.
Ontdek onze convictie

Samen verstandig investeren

De oplossingen die wij aanbieden voor uw (familie)vermogen vertrekken vanuit onze eigen ervaringen. Vermogensbeheer, successieplanning of kredietoplossingen: de generatielange expertise van Mercier Van Lanschot biedt u gemoedsrust én resultaat.
Wat wij voor u kunnen doen

Wij leren u graag kennen

Samenwerken begint bij elkaar kennen. Maak vandaag nog een afspraak.
Maak een afspraak

Investing together

Ons Verhaal
 • Historiek
 • Missie en Expertise

Onze Aanpak
Oplossingen
Insights
Documenten

  Werken bij Mercier Van Lanschot

  © Mercier Van Lanschot 2024Veilig BankierenPrivacyDisclaimer