Mercier Van Lanschot Logo
 • Ons Verhaal
 • Aanpak
 • Oplossingen
 • Onze Fondsen
 • Team
 • Insights
Contact
Inloggen
Mercier Van Lanschot

Investing together

Maak een afspraakOnze aanpak

Één gedeelde visie

Bij Mercier Van Lanschot investeren we samen. Uw succes en dat van ons zijn met elkaar verbonden, want wij investeren uw vermogen en dat van onze families in dezelfde fondsen. Een persoonlijk engagement dat vertrouwen geeft, want onze expertise in vermogensbeheer zorgt al generaties lang voor stabiliteit en succes. 

Ontdek ons verhaal

Onze aanpak

Als het over vermogensbeheer gaat, dan houdt niemand van verrassingen. Daarom maken de details voor ons net het verschil. Wij gaan resoluut voor de lange termijn, met een sterke toekomstvisie die beschermt en doet groeien.

Ontdek onze aanpak
Roeiboot

Waarom kiezen voor Mercier Van Lanschot?

Gelijke belangen – Door ons persoonlijk engagement vallen uw belangen en de onze samen. We worden partners en delen de successen.

 

Expertise – We zijn gespecialiseerd in het investeren en beheren van uw vermogen, inclusief alle aspecten die daarbij komen kijken. Steunend op deze expertise en onze beschikbare middelen, staat ons team van specialisten klaar om u te ontzorgen en om samen met u in vertrouwen te investeren in uw toekomst.

 

Convictie – Al onze investeringen en beslissingen vertrekken vanuit een goed onderbouwde, solide en geborgen visie rond investeren en vermogensbeheer. Dankzij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring zijn we in staat weloverwogen en heldere keuzes te maken.

Wat ons onderscheidt

Wat wij voor u doen

Een vermogen brengt mogelijkheden, maar ook vragen met zich mee. Dat beseffen wij maar al te goed, want uw uitdagingen zijn dezelfde als die van ons. Daarom vertrekken onze oplossingen vanuit één visie: u volledig ondersteunen en de antwoorden bieden waar u naar zoekt.

Investeren

De koopkracht van uw vermogen beschermen en doen groeien.

Feiten en cijfers

 • €13 miljard

  (per 31/12/2023)
  Toevertrouwd vermogen in België
 • Expertise

  Sinds 1737
 • 160+

  Experten tot uw dienst in België

Investeer mee in de toekomst

Mercier Van Lanschot kiest voor investeren in de toekomst. Door in ons investeringsproces voor vermogensbeheer consistent rekening te houden met milieu, maatschappij en goed bestuur, dragen we bij aan een betere wereld. Minimaal 10% zijn tevens duurzame beleggingen conform de SFDR-definitie.  Zo maakt uw keuze voor Mercier Van Lanschot mee het verschil voor huidige en toekomstige generaties.

Ga voor ESG en duurzaam investeren

Lees onze meest recente artikelen

Wealth Planning & Family Solutions

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang een selectie van onze meest recente artikels in uw mailbox. Zo bent u helemaal mee.

Invoervelden gemarkeerd met * zijn verplicht

Meer information over de verwerking van uw persoonlijke gegevens kunt u vinden in de privacy statement van op de website. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

https://www.merciervanlanschot.be/-/media/mercier/images/corporate/small/pexels-ave-calvar-martinez-3010266---small.ashx?h=875&iar=0&w=708&hash=39086DE28BCB2D9C6A402BDBAD740AFB

Investing together

Ons Verhaal
 • Historiek
 • Missie en Expertise

Onze Aanpak
Oplossingen
Insights
Documenten

  Werken bij Mercier Van Lanschot

  © Mercier Van Lanschot 2024Veilig BankierenPrivacyDisclaimer