Mercier Van Lanschot Logo
 • Ons Verhaal
 • Aanpak
 • Oplossingen
 • Onze Fondsen
 • Team
 • Insights
Contact
Inloggen
Wealth Planning & Family Services

Uw vermogen gaat om meer dan cijfers

Alle vermogensaspecten onder de loep

Doorheen de jaren heeft u een vermogen opgebouwd. Het goed beheer ervan gaat niet alleen om een goede investeringsstrategie, maar ook om het zorgvuldig plannen van uw vermogen. Ons wealth planning-team, dat bestaat uit juristen en fiscalisten, bekijkt uw vermogen vanuit diverse invalshoeken: het financiële, het juridische en het fiscale. Denk maar aan erfrecht, huwelijksvermogensrecht, schenk- en erfbelasting en algemeen het begeleiden bij het structureren van het roerend en onroerend vermogen. De regelgeving wordt complexer en de vennootschaps- en familiale structuren evolueren snel. Daarom nemen onze specialisten alle vermogensaspecten onder de loep.

Hoe wij uw vermogen helpen beschermen 

Onze specialisten brengen uw familiale- en vermogenssituatie helder in kaart en bespreken uw wensen en doelstellingen op de lange termijn. De aangeleverde informatie verwerken zij tot een optimale vermogensplanning die voldoet aan uw specifieke noden. Het kan onder meer gaan over schenkingen, een wijziging van uw huwelijkscontract, het opstellen van een testament of het opzetten van een familiale structuur. Uw gemoedsrust is het ultieme doel.

Structureren

Onze experts begeleiden u bij het structureren van uw vermogen en zorgen ervoor dat onzekerheid wordt omgezet in gemoedsrust.

Ook uw vennootschap verdient aandacht

Ons wealth planning-team helpt u graag met uw juridische en fiscale vragen over de werking, de opvolging en de overdracht van uw vennootschap. Hoe kan ik de cash in mijn vennootschap bijvoorbeeld via een DBI-fonds optimaal aan het werk zetten? Hoe leg ik liquidatiereserves aan? Hoeveel bedraagt de roerende voorheffing bij de uitkering van een dividend? Bij deze en nog andere vragen, zijn onze specialisten u graag van dienst. 
Contacteer ons

Uw uitdagingen zijn ook de onze 

Een vermogen brengt vragen met zich mee. Dat beseffen wij, want we zijn vertrouwd met de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Onze missie is u volledig ontzorgen en ondersteunen, met advies dat gebaseerd is op expertise.

Ontdek onze visie

Investing together

Ons Verhaal
 • Historiek
 • Missie en Expertise

Onze Aanpak
Oplossingen
Insights
Documenten

  Werken bij Mercier Van Lanschot

  © Mercier Van Lanschot 2024Veilig BankierenPrivacyDisclaimer