Investing Together

Je investeert anders met je eigen geld

Blijf op de hoogte!Maak een afspraak

Drie families. Eén visie.

Mercier Van Lanschot ontstond in 2023 door het samengaan van Mercier Vanderlinden en Van Lanschot België. Dankzij deze fusie bundelen de families Mercier, Vanderlinden en Van Lanschot de krachten en complementaire activiteiten vanuit één gemeenschappelijke visie op vermogensbeheer en vermogensplanning, gekenmerkt door daadkracht, eenvoud en ondernemerschap.

Investing together

Bij Mercier Van Lanschot investeren we samen. Wij investeren het vermogen van onze families dan ook in exact dezelfde fondsen die we u aanbieden. Het is onze missie om de koopkracht van het ons toevertrouwde vermogen te beschermen en te laten groeien, voor alle partners en families. Dus ook de onze. Dat is een persoonlijk engagement dat vertrouwen biedt.

Expertise

Al generaties lang loodsen we onze investeringen door de turbulentie van de financiële markten. Zo hebben we alle expertise opgebouwd om de ons toevertrouwde vermogens te beschermen, te doen groeien en door te geven aan de volgende generaties.


Mercier Van Lanschot beschikt over bijna drie eeuwen ervaring en 1.800 in-house specialisten in alle mogelijke en nodige vakgebieden voor vermogensbeheer, vermogensplanning en specifieke vereisten om te investeren. We doen beroep op een team van 45 analisten, verspreid over Nederland, België, de UK en Zwitserland. Een internationaal netwerk dat de wereldwijde fiscaliteit door en door kent. De fondsen die wij u aanbieden, worden al sinds 1993 door een team van experten beheerd.

Schrijf je in voor ons nieuwsbriefMaak een afspraak

Skin in the game

De oplossingen die wij aanbieden voor uw (familie)vermogen vertrekken vanuit onze eigen ervaringen. Vermogensbeheer, successieplanning of kredietoplossingen: de generatielange expertise van Mercier Van Lanschot biedt u gemoedsrust én resultaat.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Een vermogen brengt heel wat uitdagingen met zich. Dat weten wij, want onze families staan voor dezelfde vraagstukken als u. Onze oplossingen vertrekken dan ook altijd vanuit onze eigen ervaringen. Of het nu om vermogensbeheer, successieplanning of kredietoplossingen gaat: de generatielange expertise van Mercier Van Lanschot biedt u de antwoorden waar u naar op zoek bent.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang een selectie van onze meest recente artikels in uw mailbox. Zo bent u helemaal mee.

Invoervelden gemarkeerd met * zijn verplicht

Meer information over de verwerking van uw persoonlijke gegevens kunt u vinden in de privacy statement van op de website. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

https://www.merciervanlanschot.be/-/media/mercier/images/corporate/small/pexels-ave-calvar-martinez-3010266---small.ashx?h=875&iar=0&w=708&hash=39086DE28BCB2D9C6A402BDBAD740AFB

Investing together

Ons Verhaal
  • Historiek
  • Missie en Expertise

Onze Aanpak
Oplossingen
Insights
Documenten

    Werken bij Mercier Van Lanschot

    © Mercier Van Lanschot 2024Veilig BankierenPrivacyDisclaimer